De aanleiding om met mij op reis te gaan kan de volgende zijn

Behoor jij tot één van de onderstaande doelgroepen? Neem dan contact op met Ontspannen Wandelreizen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil deelnemen aan een groepswandelreis maar ik zie op tegen een grote groep en het onvermijdelijke socializen en smalltalk.

Ik hou van wandelen en wil graag een wandelreis maken. In mijn eentje op stap is geen optie dus zoek ik een groepswandelreis waar ik me bij kan aansluiten.

Er zijn genoeg organisaties te vinden en toch trekt het me allemaal niet. Dat heeft te maken met mijn “allergie” voor grote groepen waarin het bijna dwingende socializen op de voorgrond staat. Het kletsen om het kletsen en daarmee de aandacht van de anderen claimen.

Ik ben snel overprikkeld in gezelschap en verlang naar rust. Er is al genoeg sociale interactie in mijn dagelijks leven. Ik wil ongestoord genieten van de omgeving en wil tijdens het wandelen afstand nemen van de groepsdynamiek. Het lijkt me fantastisch om het gevoel te hebben alsof ik daar in die stille natuur in mijn eentje aan de wandel ben.

Voor mij is de ideale wandelreis een mix van stilte tijdens het wandelen en op andere momenten de vrijheid hebben om contact te maken met medewandelaars.

Ik zit al een poosje niet lekker in mijn vel en heb geen idee hoe ik beter voor mezelf kan zorgen

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met mij. Ik heb een kort lontje, kan me niet goed concentreren, voel me rusteloos en gejaagd. Ik heb regelmatig een sombere bui en kom dan niet van de bank af. Mijn sociale contacten laat ik verwateren omdat ik er de fut niet voor heb. Mijn hoofd is overvol en ik ervaar veel prikkels om me heen die allemaal binnenkomen.

Eigenlijk is het niet zo vreemd dat ik me zo voel.

Ik ben een lange tijd heel druk geweest, ben daarin over mijn grenzen gegaan.

Goed voor mezelf zorgen schoot er aan alle kanten bij in.

Ik heb behoefte aan even niets moeten, even geen rekening moeten houden met anderen. Ik wil aandacht aan mezelf besteden. Het lijkt me heerlijk om een aantal dagen in een stil en ongerept berglandschap te wandelen en ontzorgd te worden. En naast het zijn met mezelf met mensen samen zijn die dezelfde behoeften hebben.

Reisinfo | Ontspannen Wandelreizen

Ik doe al heel lang hetzelfde, zowel op mijn werk als in mijn privéleven en krijg het benauwd bij de gedachte dat mijn leven nog jaren zo door zal gaan.

Op alle fronten in mijn leven voelt het alsof ik in een tredmolen loop. Alles gaat op de automatische piloot, er zijn geen uitdagingen en die saaiheid beïnvloedt mijn leven op een negatieve manier.

Het is lang geleden dat ik ergens enthousiast over was en dat ik spontaan nieuwe ideeën kreeg.

Ik wil zo graag dat mijn creativiteit weer gaat stromen, dat ik meer van betekenis kan zijn en dat ik daar tevreden over ben.

Ik heb behoefte aan een omgeving waarin ik de rust en de ruimte heb om zelfonderzoek te doen en antwoorden te krijgen op vragen zoals “past het nog waar ik mee bezig ben?” Word ik daar nog echt blij van. Wat zou ik anders willen doen, is er iets waar ik me voor wil inzetten ?”

Ik ben er klaar voor om uit mijn comfortzone te gaan met de intentie spontaan nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Wel is voor mij belangrijk dat ik dit in een veilige sfeer kan doen want ik vind het een spannende stap.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je kunt je altijd uitschrijven. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.