Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Ontspannen Wandelreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Ontspannen Wandelreizen op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant.

Bij iedere reis wordt aangegeven of deze valt onder de garantie regeling van STO Garant. Indien de garantie regeling van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Ontspannen Wandelreizen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Ontspannen Wandelreizen.

Mocht Ontspannen Wandelreizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je kunt je altijd uitschrijven. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.