Ontspannen Wandelreizen

Allereerst iets over de titel van mijn website. Sinds het begin in 2008 heet mijn website Ontspannen Wandelreizen. Deze naam heb ik nooit veranderd. Maar zoals dat gaat hebben er ontwikkelingen plaats gevonden die ik destijds niet had voorzien.

Inmiddels sluit de naam niet meer helemaal aan bij wat ik beoog aan te bieden. Naast ontspannen wandelen gaat het over meer dan dat.
Van meet af aan wist ik dat ik geen 13 in een dozijn wandelaanbieder wilde zijn. Op dat moment was mijn intentie nog te vaag om die extra dimensie toe te voegen.
Synchroon met het proces van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is de behoefte ontstaan om de meerwaarde van mijn wandelorganisatie op de voorgrond te zetten.

Naast het unieke karakter van onze wandeltrektochten hebben al onze wandeltochten als centraal thema: “aandacht, tijd en ruimte voor jezelf” en wij zijn daarin de facilitator. Hoe we dat aanpakken kun je lezen op de websitepagina https://www.ontspannenwandelreizen.com/onze-unieke-aanpak.

Samenwerking

En er is nog meer ontwikkeling.

Ik ben heel blij met de samenwerking die ik aan gegaan ben met Colinda Mans. Zij is een professionele coach en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking. Nadat zij in 2022 een reis heeft mee gemaakt gaat zij als extra ondersteuning de wandeltrektocht in mei begeleiden. Denk nu niet dat je allerlei oefeningen en/of opdrachten moet gaan uitvoeren. De reden waarom wij uitstekend bij elkaar passen is dat we beide juist gericht zijn op datgene wat spontaan ontstaat tijdens de wandeltocht. Het wandelen blijft de belangrijkste activiteit. Bovendien heb je altijd de keuze in hoeverre je gebruik wil maken van deze extra dienst.

Agenda 2023

Voor de eerste helft van 2023 staan twee wandeltrektochten gepland.

Voor vragen en officieuze aanmelding ga je naar het contactformulier.

Na het aanmelden hebben we een telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna beslis je of je je definitief wil aanmelden.

Kijk ook eens op mijn social media kanalen. Regelmatig plaats ik daar een bijdrage over o.a. mijn eigen ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

https://www.linkedin.com/in/liasmits/

https://www.facebook.com/groepswandelreizen/

Hartelijke groet,
Lia Smits.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je kunt je altijd uitschrijven. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven