Agenda oktober 2021

De onderstaande foto van Hossaine, de wandelbegeleider in het Saghro gebergte is gemaakt in oktober 2019. Alle reizen in 2020 moest ik aanuleren en nu vind ik het hoog tijd dat we weer op pad gaan.

Ik heb, voor mijn gevoel, lang gewacht met een beslissing nemen rondom de reizen in dit jaar. Ik hoor van Hossaine dat er inmiddels volop toeristen in Marokko zijn en ik heb de gedachte: “hoe lang moeten we nog wachten voordat we onbekommerd naar Marokko kunnen reizen”? Dat gaat misschien voorlopig helemaal niet gebeuren. Dus heb ik besloten dat in ieder geval de reis van 1 oktober t/m 10 oktober doorgaat.

Het is niet te voorspellen hoe het tegen die tijd gesteld is met de maatregelen. Ik hoop van harte dat het reizen langzamerhand weer naar de normale situatie terug gaat.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de inreis- en uitreis regels. In ieder geval zijn de vliegtickets flexibel. Als de reis niet door kan gaan wegens corona perikelen wordt de totale reissom vergoed.

Dus ik nodig je van harte uit om mee te gaan wandelen in de bergen van Marokko. Daarnaast gaat deze reis ook over onthaasten, ontstressen, lachen en stilzijn. Kamperen in de vrije natuur en ontzorgd worden door de Berber begeleiders.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website of direct bellen (0628148194). Ook voor vragen kun je me bellen.
Vliegtickets gaan we reserveren als het minimum aantal deelnemers (4) zich definitief heeft aangemeld.

Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen dat dit een fantastische reis gaat worden. Nu nog een beetje geluk.

Tot ziens in Marokko!
Lia.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je kunt je altijd uitschrijven. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven